Eladó Családi ház, Esztergom

#8104315

Eladó Családi ház

198 millió Ft

Esztergom Északi városrész
Alapterület:
280 m2
Szobák száma:
8
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
657 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Panorámás
Gépesített
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó Esztergom „Rózsadombján” kivételes adottságú alacsony rezsiköltségű családi ház. A ház déli fekvésű gyönyörű kilátással a Dunára, valamint a Bazilikára. Az ingatlan frekventált helyen csendes kis zsákutcában helyezkedik el Esztergom kertes részén, de gyalog 15-20 percre a belvárostól. Pár perces séta távolságra elérhető Lidl áruház, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, buszmegálló. Közvetlenül elérhetőek kerékpárral, gyalogosan a Duna-Ipoly nemzeti park gyönyörű kirándulóhelyei, valamint a Duna számos vizisport lehetőséggel.

 

A gyönyörűen parkosított 657 m2 telken fekvő 280 m2-es épület 2001-ben épült válogatott minőségi anyagokból. Az épület lakószintjén egy tágas előszobából közelíthető meg az összes helyiség. A szint központi részét képezi egy amerikai konyhás, ebédlős nagy nappali mészkővel burkolt több funkciós kandallóval. Innen nyílik egy nagy fedett terasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre és a Dunára. A terasz közvetlen kapcsolatban van a kertel. A konyhában található egy prémium beépített konyhaszekrény új prémium AEG konyhagépekkel. A konyhából nyílik a kamra. Az előtérből közelíthető meg a gardróbszoba. Egy kis folyosóról nyílik két lakószoba, egy nagy fürdőszoba pezsgőkáddal és beépített zuhanyzóval, dupla mosdóval, valamint egy külön helyiségben elhelyezett WC.

Lépcsőn keresztül lehet megközelíteni a tetőteret. A tetőtérben található két szoba, egy nappali, valamint egy fürdőszoba. Az egyik szobából nyílik egy kis terasz, ahonnan kilátás nyílik a városra és a Bazilikára.

Az alsó szinten található a két férőhelyes garázs, két szoba, fürdőszoba, kamra, valamint egy boltíves borospince. Ezen a szinten található az infra szauna. A szobákból lehet kijutni az alsó kertbe ahol ki lett alakítva egy wellness terasz, ami növényekkel teljesen el van szeparálva a szomszédoktól. Itt található a kültéri fedett nyárikonyha egybe épített búbos kemence sparheltel, grillezővel, füstölővel, mosogatóval (Papp Lóránd kemenceépítő mester munkája), valamint egy 5 személyes Hydropool jakuzzi automata vegyszer adagolóval. A nyári konyha körüli térkő süttői mészkőből van egyedileg legyártva.

Az ingatlan utcafronti kerítése tömör mészkővel borított, két elektromos garázskapun keresztül lehet bejutni a garázsba, illetve egy fedett külön kocsibeállóba.

Az ingatlan minden közművel ellátott. A fűtési rendszer fel lett újítva, kondenzációs gázkazán, napkollektoros rendszerrel, buszos hálózaton keresztül minden szintről szabályozható. A fűtés vegyes (padló, radiátoros fűtés) egyrészt a pontos szabályozás miatt, valamint a hálószobákba a szőnyegek miatt nincs padlófűtés, így a szálló por nem irritálja a gyerekeket. Minden szinten központi porszívórendszer van kiépítve. A vízrendszerre vízlágyító berendezés van telepítve. A házban riasztórendszer, valamint a ház körül teljes samsung kamerás rendszer van kiépítve.

Az alacsony rezsiköltségről a fűtésre rásegítő napkollektorok, valamint a 32 paneles napelemes rendszer gondoskodik, mely adott esetben az összes elektromos energiát elő tudja állítani.

 

Az ingatlan részlegesen fel lett újítva két évvel ezelőtt:

 

külső járdák, kocsi lejáró újra lett betonozva, kövezve (semmelrock kővel)

első terasz, lépcső újra lett betonozva, kövezve (süttői mészkő)

komplett előtető ki lett cserélve (faszerkezet, polikarbonát fedés)

bejárat, pillérek újonnan kövezve (süttői mészkő)

előszoba pillérek, lépcsőház oldalfal újonnan kövezve (süttői mészkő)

konyhai berendezések prémium kategóriás AEG, indukciós főzőlap, gőzpárolós sütő, mikro, mosogatógép

a lakótér elektromos szerelvényei és lámpái le lettek cserélve (prémium kategóriás berendezések, LED lámpatestek

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Zártkert
Mezőgazdasági terület
Nyaraló
Sorház
Présház
Panellakás
Gazdasági épület
Üzlethelyiség
Vendéglátóipari egység
Külterület
Házrész
Szántó
Birtok