Eladó Családi ház, Esztergom

#8104149

Eladó Családi ház

119.99 millió Ft

Esztergom Szamárhegy
Alapterület:
180 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
900 m2
Hőszigetelt
Házközponti fűtés
Körpanoráma
Részben bútorozott
Délnyugat
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Saját kút
Derítő

Esztergom csendes, panorámás, zöldövezeti részén lévő 90m2 alapterületű, 2 szintes + tetőtér beépítéses családi ház eladó. Az lakótérben tágas nappali, étkező konyha, 3 hálószoba, 2 nagy fürdőszoba, télikert, erkély és terasz található. Az alsó szinten két kocsi beállós garázs, 30m2 es gardrób helyiség, kazánház és tároló található. Az ingatlanban megtalálható a rendkvül igényes bútorzat kimondottan a helyiségekbe lett tervezve, így a bútorzat az eladási ár részét képezi.

A 900m2-es kertben egy sufninak, vagy kerti bútorok eszközök tárolására alkalmas faház, egy berendezett fedett terasz és egy gyermekeknek kialakított játszótér is található.
Az épület tégla építésű, thermo üvegezésű fa nyílászárókkal, a homlokzat 8 cm dryvit szigeteléssel ellátva, a melegvizet 2 villanybojler biztosítja. Az épületben van még klímaberendezés, látványkandalló.
A vízellátás 18 méter mély saját kútról. A szennyvízelvezetés 8 köbméteres derítővel megoldott. A fűtése központi fűtés, mely villany és faelgázosító kazánról is működtethető. Áramellátás 3x18 Amper.

 

Two-storey family house with 90 m2 ground-space and an in-built attic for sale in the peaceful, panoramic green-zone of Esztergom. The living space has a spacious living room, kitchen, three bedrooms, two full bathrooms, a winter-garden, a patio and balcony. In the ground floor a two-car capacity  garage, a 30 m2 wardrobe, boiler-room and a storage room can be found. The house has a 900 m2 garden with a wooden shed (ideal for storage of garden tools and furniture), a furnished and roofed patio, also a playground for children.

The building is made of brick with thermo-glassed wooden doors and windows. The facade is insulated with 8 cm dryvit insulation. Warm water is granted by two electric boilers. The house contains an air conditioner and a faux fireplace. 

Water supply comes from the house’s very own 18 m deep well. Sewage disposal is solved with an 8 m3 clarifier. The house has central heating, which can be powered by either electricity or wood. Current supply is 3x18 Amper.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Zártkert
Mezőgazdasági terület
Nyaraló
Sorház
Présház
Panellakás
Vendéglátóipari egység
Külterület
Házrész
Szántó
Birtok
Gazdasági épület
Üzlethelyiség